Στην Αθήνα θα βρεθεί ο James Blunt!


Δεν το βάζει κάτω ο τραγουδιστής Τζέιμς Μπλαντ, που παρά τη μη διεξαγωγή των συναυλιών που είχαν προγραμματιστεί στο θέατρο του Λυκαβηττού το περασμένο καλοκαίρι, επιστρέφει στην Ελλάδα για μία συναυλία. Η συναυλία θα δοθεί το Σάββατο 7 Μαρτίου στις Ολυμπιακές Εγκαταστάσεις Tae-Kwon-Do.

Τα εισιτήρια κοστίζουν 45 ευρώ για την αρένα και 55 ευρώ για τις κερκίδες. Η προπώλησή τους έχει ξεκινήσει ήδη στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις: www.i-ticket.gr και www.ticketquest.gr. Από τη Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου η προπώληση θα ξεκινήσει και στα καταστήματα Metropolis, Ελευθερουδάκης, ACS και Tickethouse.

Τα εισιτήρια την ημέρα της συναυλίας θα κοστίζουν στα ταμεία του Tae-Kwon-Do 50 και 60 ευρώ (αρένα και κερκίδες αντίστοιχα).

Οι συναυλίες του Τζέιμς Μπλαντ ακυρώθηκαν το καλοκαίρι, μετά τη σφράγιση του θεάτρου του Λυκαβηττού από τον Δήμο Αθηναίων που επικαλέστηκε λόγους ασφαλείας, τους οποίους στη συνέχεια ανακάλεσε.

Η σφράγιση του θεάτρου είχε προκαλέσει τότε έντονες αντιδράσεις.

Ήδη με το πρώτο του άλμπουμ «Back to Bedlam» ο τραγουδιστής σημείωσε τεράστια επιτυχία.

Το τραγούδι «You're Beautiful» σκαρφάλωσε στα μουσικά τσαρτ όπου παρέμεινε για πολλές εβδομάδες, ενώ ολόκληρο το άλμπουμ έγινε μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του 2005, πουλώντας πάνω από 11 εκατομμύρια αντίτυπα και κερδίζοντας τέσσερα διεθνή βραβεία και πέντε υποψηφιότητες για Γκράμι.

Το «Back to Bedlam» αποτελεί άλλωστε το εμπορικότερο άλμπουμ του 21ου αιώνα στη βρετανική αγορά.


πηγή: www.in.gr

0 comments:

Post a Comment

count me in!

Manitses! © 2008. Blog design by Randomness