Playhouse


Ο λόγος για το νέο στέκι στα Εξάρχεια, μια καφετέρια που ξεφεύγει από τα δεδομένα των άλλων καφετεριών που έχουμε συνηθίσει.

Το Playhouse είναι ανοιχτό όλη μέρα μέχρι αργά το βράδυ και συγκεντρώνει κόσμο όλων των ηλικιών που θέλει να μυηθεί στο κόσμο των ευρωπαϊκών επιτραπέζιων παιχνιδιών. Σωστά καταλάβατε... δεν έχουμε να κάνουμε με τα γνωστά πεπαλαιωμένα επιτραπέζια που λίγο πολύ όλοι έχουμε παίξει (Uno, Trivial Pursuit, Taboo etc) αλλά με παιχνίδια ισορροπίας, μνήμης, στρατηγικής και ταχύτητας από όλη την Ευρώπη που διατίθενται μόνον από το συγκεκριμένο μαγαζί και που εξηγούνται από αεικίνητους νέους λίγο πριν αποφασίσετε να παίξετε! Αν μάλιστα κάποιο σας αρέσει ιδιαίτερα μπορείτε να το αγοράσετε επι τόπου!!

Το Playhouse αναμφισβήτητα άνοιξε ένα καινούριο κόσμο στη διασκέδαση της Αθήνας και ο κόσμος το έχει ανταμείψει καθώς, ειδικά τα Σαββατόβραδα, επικρατεί το αδιαχώρητο... Καφές, ποτό, σνακ, χυμός και πολύ γέλιο θα σας συνοδεύσουν αν αποφασίσετε να το επισκεφθείτε.

Προετοιμαστείτε όμως...η ώρα παιχνιδιού κοστολογείται 1,5 Ευρώ το άτομο ο εξαερισμός είναι επιεικώς απαράδεκτος, από καθαριότητα στα τραπέζια χάνει λίγο ενώ οι χυμοί του..δεν είναι και τόσο πετυχημένοι. Δε μπορείς να τα έχεις όλα όμως και παρόλα αυτά εμείς το προτείνουμε για ατελείωτες ώρες διασκέδασης και χαλάρωσης!!!

Πώς θα πάτε: Η καφετέρια βρίσκεται στην οδό Βαλτετσίου 49 δίπλα από τους Χάρτες


photo by Sophia

1 comments:

Anonymous | 21 October 2009 at 01:08

re paidia..gnwrizete an epitelous tha anoiksei playhouse k ston volo..?
grammenous mas exoune edw panw k eimaste latreis tou antikeimenou..
parakalw apanthste..;)

Post a Comment

count me in!

Manitses! © 2008. Blog design by Randomness